Tudnivalók

Nem szeretitek a műmosolyt? Én sem. Ezért is fontos számomra, hogy kialakuljon köztünk a bizalmi kapcsolat. Kérjetek ajánlatot, majd találkozzunk személyesen. A fotózás többi lépéséről lejjebb tekerve olvashattok.

Legyen színes vagy fekete-fehér, egy fotónak akkor  van igazán értéke, ha kézbe tudjuk venni. Minőségi fotópapíron, gyönyörű anyaggal borítva, egyedi esküvői könyvetek mindenkinek el fogja nyerni a tetszését!

A teljes esküvői csomagotok mellé ajándékba jár Nektek is egy slideshow. A képeiteket kronologikus sorrendben, zenei aláfestéssel nézhetitek meg, amely igazi moziélmény az egész családnak.

Tegyük együtt felejthetetlenné az esküvőtöket!

Kérj ajánlatot most!

 

A kész képekig vezető út

Itt láthatjátok, hogy mik lesznek a közös munkánk legfőbb fázisai

Ajánlatkérés

Kattintsatok ide vagy a kapcsolat menüpontra. Írjátok meg, hogy mikor és hol tartjátok a Nagy Napot, és amilyen gyorsan csak tudok, válaszolok.

Találkozó

Egy ilyen fontos napot el sem tudnék képzelni anélkül, hogy meglegyen köztünk a bizalmi kapcsolat. Ehhez elengedhetetlen a személyes találkozó.

Jegyes- és/vagy esküvői fotózás

Miután egyeztettük a részleteket, jöhet a móka része a munkának:  a fotózás. Önfeledt nevetések, stressz nélküli modellkedés. Az erőltetett mosolygást hagyjuk meg másoknak.

Képek kidolgozása

Az elkészült képeket leválogatom, majd feldolgozom őket. A folyamatnak ez a leghosszabb része.  A biztonság kedvéért a fotóitokat 3 különböző merevlemezen tárolom.

Fotók átadása felhőben

Az elkészült képeket először felhőben kapjátok meg, hogy egységes lehessen a DVD és a fotókönyv borítója, és hogy a képeket is minél hamarabb láthassátok.

Fotókönyv átadása

A fotókönyvet én állítom össze, Nektek pedig csak annyi dolgotok lesz, hogy megmondjátok milyen borítóval szeretnétek megkapni az esküvői fotókönyveteket.

Az itt található információk csak általános tájékoztatásra szolgálnak. A személyes találkozón teljesen személyre szabhatjuk a fotózásotokat! Kattints ide, hogy egyeztethessünk időpontot!