budai vár jegyesfotózás

Jegyesfotózás Budapesten Petrával és Petivel

Budapest gyönyörű arcát mutatta nekünk két hete. Ekkor készítettük el Petrával és Petivel a jegyesfotókat. Az időponttal kapcsolatban nagy szerencsénk volt. Peti orvos, ezért sokat kell ügyelnie. Így ezt a hétvégét leszámítva, az esküvőig már nem lett volna szabad hétvégéje. 

A Budai várnegyedben találkoztunk késő délután, ahol a szép idő miatt rengeteg turista volt.  Igyekeztünk úgy képeket készíteni, hogy egy picit magunkban lehessünk. A Halászbástya egyik sarkán sikerült találni először egy ilyen helyet. Ezt követően várnunk kellett egy kicsit: ellenfényes képeket szerettem volna készíteni, narancsos háttérrel, miközben a Nap lebukik a Budai-hegység mögött. Ekkor már nagyon hűvös volt, az emberek is eltűntek a szűk kis utcákról. Gyorsan készítettünk még néhány képet a Mátyás templomnál. Majd mielőtt még Petra teljesen megfagyott volna egy Parlamentes kép után búcsúztunk.

Nekik nagyon tetszenek a képek és azt gondolom, hogy egy nagyon jó kis délutánt töltöttünk együtt. Már csak néhány hét van hátra az esküvőjükig, de alig várom! 🙂

Akik követik a facebook oldalamat, azok már láthattak az esession-ből egy kis ízelítőt. Most viszont itt a lehetőség, hogy megnézzetek egy bővebb válogatást a fotóikból:

Hozzászólás: