Jegyes fotózás Esztergomban

Esküvői szezonnyitó

Az idei szezon Tekla és Máté jegyesfotózásával kezdődött pár hónapja. Nagyon vártam, hogy ezt a bejegyzést elkészítsem, de közben napról-napra változott a helyzet, így nem tudtam, hogy mit írhatnék… Most pedig kicsit kutyául érzem magam…

…és nem azért, mert Teklával és Mátéval a fotózáson velünk volt a kutyusuk is. (hát nem is, imádom ezt a sorzatot! 😀 ) Sajnos bekövetkezett az, amitől a leginkább tartottunk: Kína után megjelent Olaszországban is a koronavírus, majd hirtelen szinte Európa összes szegletében. A koronavírus esküvőkre gyakorolt hatását pedig a Magyarországon történő megjelenését követően már rögtön érezhettük mind, akik esküvőkön dolgozunk: fotósok, ceremóniamesterek, fantasztikus zenekarok és DJ-k, csodaszép helyszínek, szervezők és mindenki, aki ott sürög-forog a Nagy Napon, azért, hogy tökéletesen sikerüljön az esküvőtök. Az első intézkedések egyike volt a rendezvények betiltása, ezzel megakadályozva a vírus terjedését. Ez pedig azt jelenti, hogy hiába a sok szervezés és előkészület sajnos az idei év első felében már biztosan nem lesznek esküvők.

jegyes_fotozas-esztergom_02

Tekla és Máté esküvője lett volna az első, amin fotózhattam volna, viszont úgy alakult, hogy az eredeti számításaikat keresztülhúzta, de nem csüggedtek és azonnal elkezdték az átszervezést! 🙂 Így tehát az igazi szezonnyitó még várat magára és nehéz megjósolni, hogy meddig.

Amit ígérhetek, hogy minden érintett párral igyekszem rugalmasan kezelni az új időpont kiválasztását és segítek nektek az újraszervezés során amiben csak tudok!

Ja.. és jövök Nektek még egy kutya jó poszttal, ami a bejegyzés eredeti témája lett volna! 😉

Hozzászólás: