Esküvő a Béres Borbirtokon és esküvői kreatív fotózás Hercegkúton a pincesoron

Esküvő a Béres Szőlőbirtokon, és kreatív fotózás Hercegkúton

2021 nagyon mozgalmas év volt számomra. Fantasztikus embereket és szerelmi történeteket ismerhettem meg – de szerencsére már nem először 🙂 2021 különleges év volt, mert két olyan esküvőn is részt vehettem, ahol nem csak esküvői fotósként, hanem barátként vagy családtagként tölthettem el a párral a Nagy Napot. Hat évvel ezelőtt, a blog indulásakor egy hasonló különleges esküvő volt az első sztori itt az oldalon. Ahogy akkor beszámoltam Kriszti és Zoli esküvőjéről, úgy szeretném most egy pár gondolattal elmesélni és a sorozat képeivel bemutatni Fanni és Marci esküvői történetét is.

Azok, akik nem látták a hat évvel ezelőtti – Te jó ég… ez már ilyen rég volt?! – budapesti esküvői sztorit Krisztivel és Zolival, azok ide kattintva bepótolhatják.

Korán reggel egy klasszikussal indítottunk: “lakodalom van a mi utcánkban…”. Ha jól emlékszem ez szólt max hangerőn az autóban Lajcsi előadásában, amikor megérkeztünk Fanniék háza elé. Ugyanis a fotóscuccok mellett volt még egy fontos rakomány az autóban: a menyasszony.

Miután Fannit felvettük elindultunk Erdőbényére a Béres Szőlőbirtokra, ami mind az esküvői szertartás, mind a vacsora és az azt követő buli helyszínéül szolgált.

Pár kreatív képet készítettünk az esküvő napján is a Béres Szőlőbirtokon Erdőbényén.

Pár kreatív képet készítettünk az esküvő napján is a Béres Szőlőbirtokon Erdőbényén.

A helyszínre érve az első nagy feladat az volt, hogy a dekoráció minden eleme a lehető legtökéletesebb helyre kerüljön. Azt hiszem nem túlzok, ha azt írom, hogy Fanni mindent beleadott az ezt megelőző hetekben, hogy a legapróbb részlet is t-ö-k-é-l-e-t-e-s legyen. A legszuperebb pedig az volt, hogy családi csapatmunkává alakult az egész. Mindkét család tagjai hozzátettek valami apró kis részletet, amivel tényleg tökéletessé vált a dekoráció. Vintage stílusú esküvőt álmodtak meg, és ehhez igazítva igyekeztek mindenben meglátni a fantáziát. Megmaradt egy régi ablak valamelyik családi házból? Tökéletes lesz itallapnak egy kis felújítás után. Az óriási boros üvegek jól mutatnak az asztalon? Akkor meg is van, hogy mire írjuk az ültetést. Na de mi legyen a köszönőajándék? Szerencsére Marciék kertje tele van kövirózsával. Ehhez a pár példához hasonlóan minden a helyére került és egy gyönyörű esküvővé állt össze, mire a vendégek megérkeztek.

Az erdőbényei esküvőt követően külön napos kreatív fotózást tartottunk Hercegkúton a pincesoron

Az erdőbényei esküvőt követően külön napos kreatív fotózást tartottunk Hercegkúton a pincesoron

A Béres Szőlőbirtok csodálatos esküvői helyszín, de a dekorációval együtt tényleg elképesztő látvány volt. A hatalmas füves réten a boldogságkapu alatt mondták ki egymásnak az igent, háttérben a szőlőkkel. Az esküvő hátralévő része hagyományos módon telt: elkészítettük a csoportképeket, megvacsoráztunk, volt némi játék és tánc. Bár elrabolták a menyasszonyt, de Marci zseniális produkciójával elkápráztatta a közönséget, így visszakapta a feleségét. 😀

Nem állt szándékomban meggyőzni őket, hogy mindenképp külön napon tartsuk a kreatív fotózást, de szerencsére úgy döntöttek, hogy az esküvőt követő napokban készítsük el Hercegkúton, a pincesoron.

Bár amíg odafelé tartottunk, kicsit izgultunk, mivel itt-ott elkezdett esni az eső 😀 de szerencsére mire odaértünk, gyönyörű naplemente előtti fények vártak minket. A hercegkúti pincesor egy fantasztikus helyszín és azt gondolom, hogy ezt sikerült is kihasználnunk.

eskuvoi-fotozas-hercegkuton-a-pincesoron_FM_02

A hercegkúti kreatív fotózás egyik utolsó képkockája. A kékórában jól jött a szél, ami meglibbentette Fanni fátylát

Fanni, Marci: Köszönöm, hogy veletek lehettem az esküvőtökön, azt pedig külön köszönöm, hogy én lehettem az, aki végigfotózta ezt a nagy eseményt! 🙂

A galériában találhattok egy kis válogatást a képekből, amiket Fannival és Marcival készítettünk:

 

 

Esküvői fotóst keresel 2022-re? Miskolci esküvői fotósként szívesen járom az ország legszebb helyeit azért, hogy megörökítsek ehhez hasonló szuper esküvői történeteket 🙂 Klikk a kapcsolat menüpontra 😉

Csepeli esküvői fotózás, Esküvői fotózás a Csepel Művek területén Teklával és Mátéval. Szőke M Gábor stúdió esküvői helyszín. Miskolci esküvői fotósként Budapesten. Esküvői fényképész Budapesten. Esztergomi fotózás a szénrakodónál. Esztergomi szénrakodó jegyes fotózás. Esztergomi esküvői fotózás a szénrakodónál. Esztergomi jegyes- és esküvői fotózás. Duna-parti jegyes fotózás. Duna-parti esküvői fotózás.  industrial esküvő fotózása, esküvői dekor, különleges esküvői dekoráció

 

Hozzászólás: