Esküvői fotózás Merlot Borhotel, Edelény

Jegyes és esküvői fotózás Enikővel és Lackóval az edelényi Merlot Borhotelben

Enikő és Lackó az esküvőjük alkalmával visszatértek a gyökereikhez. Szinte szó szerint. A jegyes fotózás és az esküvői fényképek is ugyanazon a helyszínen készültek el: gyerek-, és fiatalkoruk egyik állomásánál, szülőfalujuk határában. A gyönyörű táj és a szép fények magukkal ragadóak voltak a fotózások során, ahogy az odavezető út is az UAZ platóján 😀 Az esküvőjüket a gyönyörű Merlot Borhotelben tartották Edelényben. Ezzel a csodás esküvővel kezdem 2019-ben a beszámolókat.

Jegyes és esküvői kreatív fotózás a természetben

 

Egy legenda szerint minden friss házasnak ki kell mennie a falu közelében található dombra egy kapuhoz. A kapu már nincs meg ugyan, viszont az óriási fa igen, amellett korábban a kapu állt. Ezzel a történettel magyarázta nekem Enikő és Lackó, hogy miért itt szeretnék tartani a fotózásukat. Egy ilyen személyes kötődésű történet után azt gondoltam, hogy nincs is szükség arra, hogy más helyszínben gondolkodjunk. Főleg akkor, ha ilyen szépek a természeti adottságok, mint Felsőnyárád környékén.

A jegyes fotózás előtt már említették, hogy egy teherautóval fogunk kimenni a dombtetőre – így legalább ki tudtuk próbálni, hogy mennyire fog ez menni az esküvői fényképek elkészítésekor. Az igazság az, hogy sokkal simábban ment, mint gondoltam volna. A poros, dobálós út egy gyönyörű tisztásra – és esküvői fotózás helyszínre – vitt minket az UAZ platóján (az UAZ-os útról a galériában csatoltam is egy képet a többi jegyes és esküvői fotó mellé).

Enikő és Lackó edelényi Merlot Borhotelben tartott esküvőjét megelőző kreatív jegyes- és esküvői fotózás

Enikő és Lackó edelényi Merlot Borhotelben tartott esküvőjét megelőző kreatív jegyes- és esküvői fotózás

Imádtam, hogy sikerült reprodukálnunk több képet is a jegyes sorozatból, már esküvői ruhában. A fotókönyvükbe is készítettem egy olyan oldalpárt, ahol 2 ugyanolyan fotó látható, melyen Enikő és Lackó a fa közelében áll.

 

Esküvői fotózás az edelényi Merlot Borhotelben

A nagy napra Enikő és Lackó a környék egyik legkülönlegesebb helyszínét, az edelényi Merlot Borhotelt választotta. A változatosság kedvéért a hotel szintén egy dombtetőre épült, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező lankákra. A polgári ceremóniát is a kertben tervezték Enikőék, de sajnos a szertartás kezdete előtt óriási vihar jött, így mégis a fenti teraszt választották helyszínül. A polgári szertartást követően ismét visszatértünk a szülőfaluba az egyházi szertartás erejéig. Majd újra Edelényben, a Merlot Borhotelben találtuk magunkat, ahol már nem esett, sőt gyönyörű naplementénk volt és csak a távolban lehetett látni az eső nyomait.

A szertartásokat követően a násznép egy fergeteges bulival zárta a napot.

Klikk a folytatásért a képekre, ahol bepillantást nyerhettek Enikő és Lackó jegyes- és esküvői kreatív fotózásába, majd a Merlot Borhotelben tartott nagy nap megható pillanataiba is.

 

 

Igyekszem a blogot minél több esküvői sztorival frissíteni idén itt a blogon, ráadásul egy rövid 2018-as áttekintést már láthattatok is az instagram oldalon. A 2018 REVIEW mappában megtaláljátok még mindig a kiemlt sztorik között 😉 Hogy ne maradj le semmiről kövess facebook-on és instagramon is! 🙂

Hozzászólás: