tengerparti-eskuvoi-fotozas-danielmustos.hu-03

Álom esküvői fotózás – külföldön

Vágytatok már arra, hogy igazán különleges esküvői fotóitok legyenek? Eljátszottatok már azzal a gondolattal, hogy milyen jó lenne a világ valamelyik gyönyörű helyszínén elkészíteni a jegyes fotókat vagy az esküvői kreatív sorozatot? Ha nem csak az esküvőn lesz igen a válaszotok, hanem az előbbi kérdésekre is, akkor ez a bejegyzés most Nektek szól!

A legtöbb alkalommal javaslom a pároknak – így most Nektek is! -, hogy ne az esküvő napján készítsük el azt a sorozatot, ami csak kettőjükről szól. Esküvői fotósként úgy látom, hogy minden szempontból jobb, ha egy másik napon készítjük el ezeket a fényképeket.

Tökéletes helyszínek az esküvői fotózáshoz - http://danielmustos.hu

Tökéletes helyszínek az esküvői fotózáshoz: bal oldalt Linz, míg jobb oldalt a görög tengerpart látható – http://danielmustos.hu

Röviden összefoglalva:

  • Épp elég teendő lesz, ami miatt izgulhattok az esküvőtök napján, ne legyen a fotózás még egy a listán!
  • Nem biztos, hogy a legszebb fények mellett tudunk fotózni. A tűző napsütés nem feltétlenül a legjobb választás.
  • Sokszor nem elegendő a fotózásra szánt idő.
  • Az időbeli korlátok miatt pedig nem mozdulhatunk ki távolabbi helyszínekre sem, hiszen oda kell érni időben az esküvőtökre! 🙂

Miskolci esküvői fotósként nagyon szeretem a környék látnivalóit. Ezekről sok-sok képet láthattok tőlem. Itt, a blogon is, például a Vivienékét. De ha Ti nem szeretnétek a lillafüredi vízesésnél vagy a miskolc-tapolcai csónakázó tónál képeket készíteni, akkor számotokra is adott a lehetőség, hogy elutazzunk egy fantasztikus helyre, hogy gyönyörű képeket készítsünk.

A fapados repülésnek köszönhetően ez ma már egészen könnyedén elérhető, nem kell vagyonokat költeni arra, hogy valamelyik szuper külföldi városba utazzunk.

Elrepülhetünk például Milánóba, ahová ha szerencsénk van, akkor az 5 ezer forint körüli jegyünkkel már a reggeli járattal elutazhatunk! Kereshetünk egy hangulatos kávézót, a reggeli után pedig nyakunkba is vehetjük a várost! Bejárhatjuk a város kis utcáit, és fotózkodhattok például a dóm előtt. Innen átsétálhatunk az elegáns üzleteknek (Gucci, Prada, Louis Vuitton) otthont adó épületekhez, majd folytathatjuk utunkat a Santa Maria delle Grazie templomhoz, ahol beszökhetünk a gyönyörű templom belső udvarába. A kötelező pizza után délután tehetünk egy sétát a kastély parkjában, majd az esti géppel repülhetünk is haza Budapestre.

santa-maria-della-grazia-udvar

Milánó, Santa Maria Della Grazia templom belső udvara – danielmustos.hu

Galleria Vittorio Emanuele II - danielmustos.hu

Milánó, Galleria Vittorio Emanuele II – danielmustos.hu

Ha el tudnátok képzelni egy ilyen különleges napot, akkor tervezzünk meg egy ehhez hasonló programot az általatok választott városban! 🙂 Így a jegyes- vagy esküvői fotóitok elkészítése is egy olyan élmény lesz, amire szívesen emlékeztek majd vissza! 🙂

Gondolkodtatok már azon, hogy a teljes esküvőt külföldön szervezzétek meg? Beszéljünk a részletekről! 🙂

Tervezzük meg együtt a külföldi esküvőtöket és az esküvői fotózásotokat! A gyönyörű városok és csodaszép fények ránk várnak! 🙂 Kattints ide és beszéljük meg a részleteket!

Tengerparti fotózás - http://danielmustos.hu

Tengerparti fotózás – http://danielmustos.hu

Hozzászólás: