Esküvői fotós Miskolc

Esküvői beszámoló: Fruzsi és Ádám

Lillafüreden készítettük el Fruzsi és Ádám jegyes sorozatát, ezt már láthattátok is itt az oldalon. Ha mégsem, akkor mielőtt az esküvői beszámolójukat megnéznétek kattintsatok ide. Az esküvőjük helyszíne egy kis borsodi településen volt, a dubicsányi kastélyban.

Az esküvői kreatív fotózást a Nagy Napra időzítették, mivel a vendégvárás és a szertartás csak délután kezdődött. Körülbelül délre érkeztem meg a dubicsányi kastélyhoz, ahol már nagy volt a készülődés, izzott a levegő, (szó szerint is, nagyon forró napunk volt) az utolsó simítások zajlottak, kikerültek az utolsó díszek is.

Nagyon lelkesen készültek az esküvőre, már hosszú idő óta. Ez látszott is mindenben a helyszínen. Saját kézzel készített díszek, fába faragott útbaigazító táblák a bejárattól végig, vendégkönyv, díszek és még sorolhatnám. Mindenben megmutatták magukat.

Ekkor szerettük volna elkezdeni az öltözést, de kiderült, hogy valami hiányzik. Az abroncs. Nem gond, néhány telefonálással sikerült is elintézni, hogy az abroncs is elinduljon felénk. Amíg nem érkezett meg, addig lefotóztam az esküvői ruhát, az ékszereket és a már éppen elkészült terem díszítéseit, a terítést és a többi apró kiegészítőt.

eskuvoi-ruha-ekszer

Amikor a ruhadarab megérkezett Fruzsi elkezdett öltözni én pedig fotóztam. Azt is, ahogy segít neki ebben az anyukája és a húga. Nem csak az öltözködésről sikerült jó képeket készítenem, hanem a családdal töltött megható pillanatokról is, amikor teljesen elkészült.

Miközben Fruzsi végzett, egy másik szobában már Ádám is javában öltözött. Miután lefényképeztem őt is, kisétáltunk a kastély kertjébe, ahol először találkoztak, először láthatták egymást az esküvői ruhájukban. Az ilyen jeleneteket igyekszem úgy fotózni, hogy minél távolabb lehessek tőlük, hogy át tudják élni a pillanatot és ebben ne zavarjam őket.

A környékbeli gyönyörű tájakon készítettük el az esküvői kreatív sorozatot. Fruzsi szeretett volna néhány napraforgós képet, majd a Sajó partján fényképeztünk. Majd visszamentünk a kastélyba, ahol befejeztük a sorozatot. Mindenki pihent egy picit, majd elkezdett érkezni a vendégsereg. A polgári esküvőt a kastély kertjében tartották, ahonnan átvonultunk a közelben lévő templomba, ahol az egyházi szertartás zajlott. A szertartás után csokordobás következett, majd elkészítettük a szokásos csoportképeket.

Minden nagyon gyorsan történt, a csoportképek után már tálalták is a vacsorát. Az este során a jó hangulatról a Cocktail Music Partyzenekar gondoskodott, akik óriási bulit csináltak. Többször dolgoztam már velük és csak jókat tudok róluk mondani a pároknak. Így, ha esetleg még a zenekart keresnétek, akkor vegyétek fel velük a kapcsolatot, biztosan nem csalódtok bennük! 😉

Cocktail Music Partyzenekar | http://www.cocktailmusic.hu

A Cocktail Music Partyzenekar – munka közben| http://www.cocktailmusic.hu

 

A hajnalig tartó buliban is készítettem még pár szuper képet, majd összecsomagoltam, elköszöntem tőlük és elindultam haza. Köszönöm, hogy velem tartottatok Fruzsi és Ádám történetében is, ha a teljes nap képeibe szeretnétek betekintést nyerni, akkor kattintsátok végig a következő galériát:

Hozzászólás: