Lillafüred - jegyesfotózás

Jegyesfotózás Lillafüreden Brigivel és Balázzsal

A jegyesfotózást Lillafüreden szerették volna megcsinálni Brigiék. A szervezés után sikerült egy gyönyörű májusi napot kifognunk a fényképezéshez.

Lillafüredre mindig szeretek visszatérni, hiszen a helyszín gyönyörű, és szinte minden évszakban más arcát mutatja meg. Májusban már javában zöldellt a természet és a vízesésből is hömpölygött a víz. A séta során innen jött az ötlet, hogy a sziklás fal oldalában álljunk meg, közvetlenül a vízesés alatt.

Lillafüreden jegyesfotózás a vízesés alatt

Lillafüreden jegyesfotózás a vízesés alatt

A vízesésnél majd a függőkertben is készítettünk néhány szuper képet. A függőkertből átmentünk a Hámori-tó partjára, a csónakkölcsönzőkhöz, ahol lezártuk a lillafüredi részt.

Lillafüred után a jegyesfotózást Miskolc egy másik nevezetességénél folytattuk: az Avasi kilátónál. Nem csak a kilátót másztuk meg, hanem a környező dombokat is, így klassz fotókat készítettünk és egy szép délutánt töltöttünk együtt 🙂

A történetük pedig itt még nem ér véget, hamarosan folytatom az esküvői beszámolóval, ami már nem itt, Miskolcon került megrendezésre, hanem Ózdon. De erről a következő bejegyzésben olvashattok majd bővebben. Addig is nézzétek meg a jegyesfotóikat:

 

Hozzászólás: