Miskolc Lillafüred jegyesfotózás danielmustos.hu Mustos Dániel esküvői fotós - Vivien és Peti a Hámori-tó partján

Jegyesfotózás Lillafüreden – Vivien + Peti

A jegyesfotózások már márciusban vagy áprilisban elkezdődnek, ez pedig azért jó, mert gyönyörű tavaszi időt foghatunk ki. Lillafüred is ekkor mutatja meg a legszebb énjét. Gyönyörű, amikor zöldbe borul! Ezért is remek kombináció, amikor egy ilyen szép helyen járok egy szuper párral.
Vivien és Peti pedig vitathatatlanul az. Azt gondolom, hogy ez a külső szemlélőnek is feltűnik, egy-egy pillantásukból látni, hogy mennyire odavannak egymásért. 🙂

Lillafüreden a Függőkertben kezdtük meg a sétánkat, majd a zubogó vízesésnél készítettünk képeket. A vízesésnél tényleg nagy mennyiségű víz folyt le, ami a tavaszi időjárásnak köszönhető. Sajnos nyáron többször előfordul, hogy itt szeretnétek képeket készíteni, de ekkor a forróság miatt teljesen ki van apadva. Ezután visszamentünk a Függőkert legfelső szintjére, ahol a sziklafalnál készítettünk fotókat. A sétánkat a Hámori-tó partján fejeztük be.

Tehát összességében miért javaslom azt, hogy tavasszal készítsük el a jegyesfotókat?

  • A zöldellő fák és a természet ekkor a legszebb
  • Lillafüreden biztosan van víz a vízesésnél
  • Kellemes az időjárás, nagy valószínűséggel nincs se túl meleg, se túl hideg
  • +1: ha időben készítjük el a jegyesfotókat, akkor akár az esküvői meghívótokhoz is felhasználhatjuk az itt készült képeket, sőt, az esküvőre vendégkönyv is készíthető belőlük!

Most pedig nézzétek meg Vivien és Peti jegyesfotóit 🙂

Trackbacks for this post

  1. […] szeretem a környék látnivalóit. Ezekről sok-sok képet láthattok tőlem. Itt, a blogon is, például a Vivienékét. De ha Ti nem szeretnétek a lillafüredi vízesésnél vagy a miskolc-tapolcai csónakázó […]

Hozzászólás: