Lillafüred, Miskolc esküvői fotózás fényképész

Lillafüredi esküvői fotózás: Rékával és Csabival a nyár leghidegebb napján

Lillafüredi esküvőt szervezett Réka és Csabi a nyár közepére. Ezzel az időjárással viszont sem ők, sem pedig a többi pár, aki ezen a napon házasodott nem számolhatott. Rékáékat egyébként már ismerhetitek innen, a jegyesfotózásukról korábban született egy bejegyzés, amit ide kattintva olvashattok el.

Lillafüredi esküvőt terveztek, de az esküvői kreatív sorozatot már megtartottuk pár nappal korábban – de ezzel MEKKORA szerencsénk volt 😀 (hát igen, nagy!)

Tehát a jegyesfotózásról szóló beszámolójukban ott tartottunk a történetben, hogy a tökéletes helyszínt vagy helyszíneket keressük a külön napon tartott esküvői fotózáshoz. A fotózás időpontját sikerült hamar összeegyeztetnünk, a helyszínek ötletelése során pedig több lehetőség is felmerült. Azt gondolom, hogy jól sikerült összeraknunk a fotózás napjának a menetrendjét. Legalábbis ezzel is óriási szerencsénk volt 😀

 

First look, az első találkozás megörökítése

Többször leírtam már, hogy rengeteg érv szól a külön napon tartott esküvői kreatív fotózás mellett, ennek hamarosan egy teljes bejegyzést fogok szentelni. De addig is leírom, hogy mi a legjobb az egészben: az első találkozás egy intim pillanat. Főleg akkor, amikor csak Ti ketten vagytok ott, legfeljebb én és néhány nagyon közeli hozzátartozó figyel a távolból Titeket. Tehát nem az oltár előtt látjátok meg egymást először, ahol rengeteg vendég van és a pillanat varázsa egy picit másabb, mintha csak ketten lennétek.

A fotózást úgy terveztük meg, hogy Magyarország 172 szélerőművének egyikénél találkozunk. Külön-külön autóval érkeztünk, Csabi kapott egy klassz éjszakai szemfedőt, hogy véletlenül se tudjon csalni 😀

Lillafüredi esküvői fotós, Miskolc

Első találkozás az esküvői fotózáson

 

Miskolc környéke: esküvői kreatív fotózás

A felhők közben elkezdtek a fejünk fölött gyülekezni, így tovább indultunk a következő állomásunkra. Ezzel szerencsésen el is kerültük a vihart. Bár az első találkozás nem Miskolcon történt meg, de Miskolcot 30-40 km-től nagyobb távolságra nem hagytuk el. Így a helyszíneket illetően mondhatjuk, hogy Miskolc környékén tartottuk az esküvői kreatív fotózást. 🙂

A következő helyszínünk egy szőlőbirtok területe volt. Az időnk továbbra is gyönyörű volt, enyhén felhős, de egész kellemes. Útközben megálltunk még néhány szénabálánál is, ahol szintén készítettünk pár fényképet.

A szőlőbirtokhoz megérkezve picit befelhősödött már, de ez inkább csak hozzáadott a képekhez.

 

Esküvői kreatív fotózás a szőlőbirtok kilátójából

Esküvői kreatív fotózás a szőlőbirtok kilátójából

 

A nap utolsó állomása egy környékbeli szálloda volt. A szállodának a weboldalát már korábban megnéztem, így tudtam, hogy milyen képet szeretnék ott elkészíteni. Már ekkor megterveztem, hogy hová fogom tenni a vakukat, hová állítom be Rékáékat, hogy én honnan fogok fényképezni, és azt is, hogy milyen tükröződést szeretnék majd viszontlátni a kész fotókon. Sikerült is elkészítenünk, ahogy megterveztem, itt az egyik kedvencem:

 

eskuvoi-fotos-miskolc-medence-rcs-03

 

Miután a hotelben végeztünk a fotózással az eső elkezdett ömleni, így azt mondhatom, hogy tényleg nagyon szerencsések voltunk az esküvői fényképezéssel, mert szép helyeken jártunk, szép időben és még csak meg sem áztunk.

 

Lillafüred, az esküvő napja

Az esküvő szombaton volt Lillafüreden. Ahogy a bevezetőben írtam, ezen a napon már nem volt ekkora szerencsénk. Reggel, amikor felébredtem már hallottam, hogy kopog az eső az ablakon és viszonylag nagy vihar van odakint, ezzel együtt pedig a hőmérséklet is lehűlt.

Közben folyamatos kapcsolatban voltunk Rékával, így a helyszínre való érkezés időpontját elhalasztottuk. Közben megérkezett hozzám Hajdu Krisztián, aki az esküvő videózásáért volt felelős Réka és Csabi nagy napján 🙂 Krisztiánt rajtam keresztül, vagy az eskuvore-videos.hu weboldalon tudjátok elérni. 

Miután megérkeztünk Lillafüredre a helyzet még rosszabb volt, mint Miskolc belvárosában, tényleg szakadt az eső. Ami egyrészt gyönyörű volt, másrészt pedig azt is jelentette, hogy A Tókert étteremből nem fogunk tudni átsétálni a felsőhámori templomba. Amíg a vendégek és az ifjú pár nem érkezett meg, addig leszaladtam a tópartra és készítettem néhány fényképet.

 

Esküvői időjárás Lillafüreden, a Hámori-tónál

Esküvői időjárás Lillafüreden, a Hámori-tónál

 

 

A templomi szertartás után a Tókert étteremben tartották meg a polgári esküvőt. Az esküvő után következett a vacsi, majd pedig a meglepetés, amiről a páron kívül kevesen tudtak. Ugyanis sztárvendég volt az esküvőn Réka egyik kedvence: Nótár MaryA fellépés előtt közös alkalom nyílt a közös fotók készítésére, majd pedig egy óriási bulit csapott. Megmondom őszintén, hogy nem mondhatom el magamról, hogy a műfaj legnagyobb rajongója vagyok, de színvonalas műsort adott elő és nagyon aranyos volt az a pillanat is, amikor felhívta Rékát a színpadra és együtt énekeltek. Az egész estés bulihangulat innentől kezdve csak folyamatosan emelkedett, és azt gondolom, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.

 

Ezúton is köszönöm Nektek Réka és Csabi, hogy engem választottatok ennek az emlékezetes napnak a megörökítésére, örülök, hogy részese lehettem az esküvőtöknek. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! 🙂

Az esküvői beszámoló pedig nem is lenne teljes a galéria nélkül, úgyhogy nézzétek meg az esküvői kreatív fotósorozat és a lillafüredi esküvő fényképeit:

 

Hozzászólás: