eskuvoi-fotokonyv-bor-fine-art-04

Esküvői fotókönyvek érkeztek

A szezon nagyon sűrű volt idén is, szebbnél szebb esküvőkön vehettem részt. Szuper párokkal ismerkedhettem meg és óriási buliknak lehettem szem és fül tanúja. Így a szezon vége felé közeledve pedig már eljutottunk odáig, hogy folyamatosan érkeznek az esküvői fotókönyvek és talán időm is lesz blogolni 🙂A tegnapi nap során egy hatalmas csomagot kaptam, benne volt több párnak az esküvői fotókönyve, illetve a szülőknek szánt darabok is.

Ma délután találkoztam Fruzsiékkal, Nekik már át is adtam a könyvüket. Egy nagyon szép borítást választottak, hófehér bőr, négyzetes formátumban, a közepén egy üveg ablakban egy fénykép róluk.

A fotókönyveket azért szeretem, mert rendkívül elegáns, jól mutat a polcon és a sajátjaimat is szívesen lapozom fel bármikor. Azt gondolom, hogy sokkal maradandóbb, mint a dan_5365.jpg fájlt megnézni a számítógépen vagy a telefonon 🙂

Mielőtt átadtam nekik a fotókönyvet készítettem róla pár fotót, ezt most meg is osztom itt. Hamarosan pedig belevágok az esküvői beszámolók írásába is. Köztük a Fruzsi és Ádám esküvőjét is bemutatom majd így. Elöljáróban annyit, hogy nagyon hangulatos esküvői fotókat készítettünk a Nagy Napjukon 🙂

Ha pedig még nem láttátok volna, akkor nézzétek meg az esküvőt megelőző jegyes fotóikat, amiket Miskolcon, vagyis Lillafüreden készítettünk el.

Hozzászólás: