miskolc-eskuvoi-fotos-lillafured-palota-szallo-danielmustos_14

Miskolci esküvői fotós beszámoló: Petra és Peti Lillafüreden

Petra és Peti csodálatos miskolci esküvőjének lehettem a fotósa májusban. Őket már ismerhetitek innen a blogról, de ha mégsem láttátok volna a jegyesfotózásukról szóló bejegyzést, akkor kattintsatok ide. Most tartsatok velem és repüljünk vissza az időben esküvőjükig.

Az esküvői kreatív fotózást pénteken tartottuk Lillafüreden. A Palota Szálló kertjében kezdtünk, majd a Hámori-tóra néző teraszán folytattuk. A fotózást a vízesésnél zártuk le. Már nagy volt az izgalom, de hiszen nem is csoda. Már kevesebb, mint 20 óra volt hátra az esküvőig.

Szombaton délután 2 körül érkeztem meg Petráék házához, ahol már minden készen állt. Egy kis várakozást követően megérkezett Peti és a családja, akikkel szűk körben megtörtént a kikérés. Nem sokkal ezután elindultunk a városházára, ahol a polgári szertartás következett. Itt végre kimondhatták egymásnak, hogy igenA pezsgős koccintást és a gratulációt követően átmentünk a közelben lévő református templomba, ahol az egyházi szertartás történt. Igazán megindító beszédet hallhattunk, Petráék is meghatódva hallgatták, majd ismételték el egymásnak az eskü gyönyörű szövegét.

…akinek most Isten színe előtt kezét fogom, szeretem…

A csoportképeket a templom lépcsőjén készítettük el. A násznépet megelőzve előre siettünk a Palota Szállóba, ahol a lagzi zajlott. Korábban kellett odaérni, hogy a még érintetlen terítést és dekorációt le tudjam fotózni.

Amikor a vendégek megérkeztek köszöntő beszédeket hallhattunk, majd nem maradt más hátra, minthogy kezdetét vegye a vacsora. Nekem pedig a munka folytatódott, hiszen egy same day slideshow-t szerettek volna Petráék. Méghozzá nem is szokásos módon. Nagyon kreatív ötletüknek köszönhetően három részből állt a vetítés:

  1. Az eredeti Meseautó c. filmből volt egy jelenet (amikor az autóval megérkeznek Lillafüredre, a Palota Szállóba)
  2. a gyerekkori fotóiktól egészen a jegyes képeikig,
  3. az előző nap készült kreatív fotókkal és az aznapi képekkel zárult a videó.

A vetítésnek nagy sikere volt a vendégek körében, de ami még fontosabb: Petrának és Petinek is nagyon tetszett a végeredmény.

A slideshow-t a nyitótánc követte, majd az óriási buli. Amikor a buli már javában zajlott én lefotóztam a tortát, majd nem sokkal ez után a pár fel is vágta. Így már csak a menyecsketánc volt hátra a “kötelező” programból, ami után folytatódott a táncos mulatság. 🙂

Petra és Peti esküvője nagyon jól sikerült, és nagyon örülök, hogy részese lehettem a Nagy Napjuknak. Ezúton is köszönöm Nektek, hogy engem választottatok és engedjétek meg, hogy még egyszer nagyon sok boldogságot kívánjak!

Végezetül nézzétek meg az esküvői slideshow-t és a teljes galériát!

Hozzászólás: