Őszi esküvői fotózás a budai várban, naplementében

Gyertyafényes őszi esküvő – Judit + Attila

Hosszú idő eltelt már azóta, hogy elkészült Judit és Attila budapesti jegyes fotózásának beszámolója. A történetük viszont nem lenne kerek, ha nem mutatnám be a hangulatos, gyertyafényes, álomba illő őszi esküvőjüket. Ezzel az őszi esküvővel kezdem tehát a 2018-as esküvői beszámolók sorát.

Őszi esküvő

A bevezetőben említett jegyes fotózást Budapesten a Városligetben tartottuk meg, amit ha nem láttál még, akkor ide kattintva pótolhatod. Szerintem ezt önmagában is érdemes már megnézni, mert klassz képeket tudtunk készíteni 😉

Őszi esküvőt álmodtak meg maguknak, egy gyönyörű környezetbe. Ehhez a számukra megfelelő helyszínt Lajosmizsén találták meg, a Geréby kúriában került megrendezésre a szertartás és az azt követő buli is.

Gyertyafényes szertartás varázsolta hangulatossá Judit és Attila esküvőjét

Gyertyafényes szertartás varázsolta hangulatossá Judit és Attila esküvőjét – danielmustos.hu

Napsütéses, meleg októberi délutánunk volt, amikor megérkeztem a lajosmizsei helyszínre. Az előkészületek már javában zajlottak. A vendégvárás közben már elkezdték meggyújtani a gyertyákat, mert rengeteg volt belőlük az esküvői szertartás közben. Judit és Attila így álmodták meg az esküvőjüket és meg kell hogy mondjam: gyönyörű volt. Nagyon hangulatossá és meghitté varázsolta az esküvőt.
Az esküvő levezénylésében ceremóniamester segítette Juditot és Attilát, Vasziljevics Natasa, akit a http://www.perfectceremony.hu oldalon találtok.
Az esküvő után fergeteges buli vette kezdetét, a klassz zenéről pedig DJ gondoskodott náluk: http://onemanbandmusic.hu – Mészáros Zoltán.

 

Esküvői fotó a Budai várban, háttérben a parlament elmosódott fényeivel.

Esküvői fotó a Budai várban, háttérben a parlament elmosódott fényeivel.

Az esküvői kreatív fotókat már szeptemberben elkészítettük, Budapesten. A kiindulópontunk a Várkert Bazár volt, ahonnan elindulva bejártuk a Budai Várnegyedet. A várban megvártuk a naplementét, hiszen innen a legszebb az egész városban. Miután besötétedett átmentünk a pesti oldalra is, ahol készítettünk még néhány képet a Duna-parton háttérben a várral, a lánchíddal vagy éppen egy villamossal 🙂

 

Nézzétek meg Judit és Attila őszi esküvői beszámolóját képekben:

 

 

Hamarosan újabb pár esküvői történetét ismerhetitek meg itt, a blogon. Ha szeretnél időben értesülni az esküvői sztorikról, akkor  kövesd a weboldalt és a facebook oldalt! 😉

Hozzászólás: